SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
Közélet  -  2012. 02. 01.
Befagyott ugyan, de életveszélyes még a Velencei-tó jege
 Befagyott a Velencei-tó, a jégre lépni azonban egyelőre életveszélyes és tilos. A jég vastagsága szerdán reggel hat centiméteres volt – ahhoz, hogy biztonsággal lehessen rajta korcsolyázni, legalább a duplájára kell nőnie. Ha marad a hideg idő és nem esik a hó, akkor várhatóan szombaton már sportolásra alkalmas lehet a tó jege.
VIDEÓ a cikkben - milyen most a jég a Velencei-tavon?

Sport hírek  -  2012. 02. 01.
István Kupa - játszani várják a leendő elsősöket az istván Király Általános Iskolában
 Nagycsoportos óvodásokat várnak sportnapra az István Király Általános Iskolában 2012. február 4-én, szombaton fél tízkor. Az eseményre az ovisok mellett a szülőket is várják, akik a játékos küzdelemben biztathatják a gyerekeket. Az István kupáért folyó küzdelem után 10.30 és 11.00 óra között az óvodások közös élményrajzot készíthetnek, közben Krählingné Kovács Tünde igazgató tart tájékoztatót a szülőknek az induló osztályokról és az iskolában folyó munkáról.

Közélet  -  2012. 02. 01.
Az iskola rendőre a Zentaiban - fókuszban az internet és a balesetmegelőzés
 A Zentai Úti Általános Iskolában folytatódott a több éve tartó „Iskola rendőre” programsorozat. Somogyi Péter az intézmény iskolarendőre, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa a baleset megelőzésről és az internet okos használatáról beszélt a diákoknak. A rendhagyó órákkal párhuzamosan pedig elsősegélynyújtó tanfolyamot is tartottak az iskolában, ahol a gyerekek gyakorlatban is elsajátíthatták, mi a teendő, ha társukat baleset éri.

Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier
TOVÁBB
1. MENÜCSOPORT:
Diákmunka
Diákjog
Továbbtanulás
Önkéntesség
Fehérvári Diáktanács


2. MENÜCSOPORT:
Meccsinfó
Sportegyesületek Fehérváron
Sportlétesítmények


3. MENÜCSOPORT:
Színház
Mozi
Könyvtárak
Múzeumok
Művelődési házak